Winterbanden

Dankzij de winterbanden kunt u zelfs bij zeer koud weer veilig rijden. Deze banden zijn ontworpen om u een betere weggrip te geven en de remafstand te verkleinen bij het remmen in koud en nat weer. Wij raden het gebruik van winterbanden tussen oktober en maart sterk aan. Ontdek welke van de drie onderstaande scenario's voor u van toepassing zijn en beheer zelf uw winterbanden met gemak.

Model 3 klein formaat 700

Bevat uw huidige leaseovereenkomst ook winterbanden?

Ja, ik heb ze opgenomen in het contract voor mijn nieuwe auto en de set banden is nog niet geleverd.

In dit geval kunt u een nieuwe set banden bestellen bij de specialisten van Q-Team. Zij kennen de procedure voor het leveren, monteren en opslaan van banden.

Ja, ik heb ze opgenomen in het contract van mijn gebruikte MisterGreen auto en er is nog geen set banden geleverd.

Als u een tweedehands MisterGreen voertuig heeft, heeft u wellicht al een bestaande set banden beschikbaar voor uw auto. Neem in dit geval contact op met servicedesk@mistergreenlease.be om uw banden te laten afleveren bij een van de bandenspecialisten van Q-Team.

Ja, en ik weet welke bandenspecialist mijn banden heeft opgeslagen.

Als u weet waar uw winterbanden zich bevinden en u wilt ze op deze locatie laten vervangen, neem dan contact op met het betreffende bandencentrum. In de meeste gevallen is dit Q-Team.

Ja, maar ik weet niet waar mijn winterbanden zijn OF ik wil een andere bandenspecialist bellen.

Als u niet weet waar uw winterbanden zich bevinden of als u contact wilt opnemen met een andere bandenspecialist, stuur dan een e-mail naar servicedesk@mistergreenlease.be. Wij melden u zo snel mogelijk waar uw banden zijn opgeslagen. Maak vervolgens eenvoudigweg een afspraak met de betreffende dienstverlener voor de montage van uw winterbanden.

Nee, mijn huurcontract bevat geen winterbanden...

Stuur in dit geval een e-mail naar contractbeheer@mistergreenlease.be om winterbanden in uw huurovereenkomst op te nemen. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte, evenals de plaats waar u uw banden kunt laten monteren. U kunt dan zelf een afspraak maken voor het passen.