Service afspraak Tesla

In tegenstelling tot benzine-auto's hebben Tesla's geen regulier onderhoud (olie verversen, vervangen van brandstoffilters en bougies, emissiecontroles) nodig, maar als een Tesla Service-afspraak noodzakelijk is, kunt u deze gemakkelijk inplannen in de Tesla-app.

Plan uw Service afspraak

Voer in de Tesla-app de volgende stappen uit om een serviceafspraak te plannen:

1. Open de Tesla-app en selecteer 'Service'.

2. Selecteer het onderwerp (of de onderwerpen) voor uw serviceafspraak.

3. Vul bij 'Details' het volgende in:

1. Een gedetailleerde beschrijving van wat u ervaart met uw auto. Dit is verplicht. Vermeld informatie zoals de datum en tijd waarop het probleem/de problemen het laatst optrad/optraden en hoe vaak.

2. Foto's met betrekking tot het onderwerp (max bestandsgrootte 50 mb, maximaal 5 foto's per afspraak). Foto's zijn niet verplicht, maar zeer nuttig. Als u geen foto's kunt uploaden tijdens het plannen van uw serviceafspraak, kunt u deze later alsnog toevoegen door naar het scherm 'Bevestigen' en/of 'Details' te gaan.

4. Voer het adres in waarop u service wilt ontvangen. Op basis van uw serviceverzoek en beschikbaarheid krijgt u mogelijkheden voor Mobile Service of een afspraak bij een Service Center te zien.

5. Bevestig de dag en tijd die u het meest schikt.

6. Controleer of de vooraf ingevulde contactgegevens actueel zijn. Wij raden u aan een mobiel telefoonnummer op te geven indien u geautomatiseerde SMS-updates wenst te ontvangen.

Om uw serviceafspraak te verzetten selecteert u 'Service' in het beginscherm van uw Tesla-app en selecteert u vervolgens 'Beheren'.

Om uw serviceafspraak te annuleren selecteert u 'Service' in het beginscherm van uw Tesla-app en selecteert u de knop 'Annuleren' onderaan het scherm. Selecteer 'Ja' om te bevestigen.

Om meer informatie of een extra onderwerp toe te voegen selecteert u 'Service' in het beginscherm van uw Tesla-app en selecteert u vervolgens 'Beheren'.

Bron: Tesla