Onderhoud

Anders dan bij auto's die op brandstof rijden, hebben Tesla's niet de gebruikelijke olieverversing, vervanging van brandstoffilters of bougies, of emissiecontroles nodig. Omdat het elektrische auto's zijn, is zelfs het vervangen van remblokken zeldzaam. Dankzij regeneratief remmen wordt remenergie namelijk teruggeleid naar de batterij, wat slijtage van de remmen aanzienlijk vermindert.

Raadpleeg de meest actuele onderhoudsaanbevelingen in de gebruikershandleiding voor uw Tesla. Klik hier voor het aanbevolen periodieke onderhoud van de Tesla modellen. U hoeft MisterGreen niet te informeren: u kunt zelf een afspraak maken wanneer het u uitkomt.

Hier kunt u zoeken naar een Tesla Servicecentrum bij u in de buurt.