Leaseauto inleveren

Wat moet ik doen bij de inname van mijn lease auto?

Waar kan ik de auto inleveren?

Er zijn 2 mogelijkheden. Wij halen de auto bij u op ofwel levert u de wagen bij ons remarketing partner. De expertise zal altijd bij ons remarketing partner plaats vinden. Als u bij de expertise aanwezig wilt zijn dan raden wij u aan om de wagen zelf ter plaats te leveren. Als de wagen wordt opgehaald, dan zijn er transportkosten aangerekend.

Wat moet ik doen?

  1. Je krijgt vanuit onze afdeling contractbeheer een bericht dat je de auto moet inleveren. In dit bericht zit een inname formulier die ingevuld moet worden.

  2. Zorg ervoor dat je auto op de dag van het inleveren gewassen en uitgezogen klaarstaat. Een vervuilde auto kan namelijk niet goed geschouwd worden. Daarom moet de schouwing nogmaals plaatsvinden na reiniging als de auto niet schoon is. De kosten van het reinigen en een extra schouwing zijn €150 exclusief btw.

  3. Heb jezelf al schades geconstateerd? Een kleine schade melden (een klein krasje) is niet nodig. Een grote schade, bijvoorbeeld een deuk of schaaf, wel. Klik hier om een schade te melden

  4. Tesla terugzetten naar de fabrieksinstellingen in verband met o.a. uw privacy gegevens. Via deze link vindt u een instructie over hoe de auto terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Wat lever je in?

Controle van de auto

Jouw leaseauto wordt tijdens de inname gecontroleerd door een schadespecialist. Dit wordt altijd bij ons remarketing partner gedaan. Hiervan wordt een rapport opgesteld welke wij zo snel mogelijk naar jou verzenden. Wil je precies weten welke schades worden gezien als acceptabel en welke niet? Klik dan hier voor een overzicht.

Voor alle aanwezige schades die bij inname aanwezig, maar niet gemeld zijn kunnen kosten doorbelast worden. Dit geldt ook voor alle bovengenoemde niet ingeleverde zaken die onderdeel uitmaken van de leaseovereenkomst. Daarnaast vind er nog een afrekening plaats van de meer of minder gereden kilometers.

Tips!

  1. Voorkom extra kosten en lever de auto schoon en netjes in.

  2. Zorg ervoor dat je er bent op de afspraak. Het niet opdagen op de afspraak kost je €150 exclusief btw.

  3. Stop de items die je moet inleveren in een envelop. Zo heb je alles bij elkaar.

  4. Meld de auto minimaal 72 uur van te voren aan

Afspraak maken voor het inleveren bij eind contract, bij vroegtijdige beëndiging, overstap naar een nieuwe leaseauto bij MisterGreen of voor bestuurder wissel.